To kvinder smiler. Den ene har en blå nissehue og gult hår og den anden en gul nissehue og blåt hår.
Foto: Louise Schow Teater

Bibliotekssalen
For børn

Julefis med Trille og Tralle

29.11.20
For børn fra 4 år.

De to skovnisser Trille og Tralle bor i hulen ved roden af det gamle egetræ. De er tilsammen 410 år og kan lide at synge, danse og brygge nissemagi i nisselaboratoriet.
Men nu har de drillet skovens dyr så meget, at rævemor har snuppet deres nissetøj.
Nisserne beslutter sig for at skabe julestemning i skoven, så rævemor bliver glad igen, og de kan få deres nissetøj tilbage.
Men det viser sig at være meget sjovere at trylle grønt snevejr frem og danse flødeskumsdans - end at løse opgaven med at skabe god julestemning.

En sjov og musikalsk fortælling for hele familien med Susanne Breuning og Bente Eskesen fra Louise Schow Teater.

Du kan hente gratis billetter til forestillingen. Både børn og voksne skal have billet.