Bibliotekssalen

AFLYST - Livestream: Når historien misbruges

24.11.22
En samtale mellem Gry Jexen og Anna Libak hvor temaet er ” Samtaler om glemte kvinder og konflikten mellem Ukraine og Rusland”.

I uge 47 – mandag den 21.- torsdag den 24. november afholder biblioteker over hele landet Festival for historie. Det er den første festival af slagsen, men forventeligt ikke den sidste.
I år er temaet ”Når historien misbruges”.

Festivalen  sluttes af torsdag den 24. november med et stort livestreaming-arrangement med en samtale mellem Gry Jexen og Anna Libak, hvor temaet er ” Samtaler om glemte kvinder og konflikten mellem Ukraine og Rusland”.

Arrangementet starter kl. 18 med en samtale med Jytte Nielsen fra Det Kgl. Bibliotek. Så bliver der en kort pause – og kl. 19-20 er der debat med Anna Libak og Gry Jexen.

Arrangementet er gratis og foregår i Bibliotekssalen på Holstebro Bibliotek.