Deltag i arrangementet

Live-stream med Torrey Peters

28.09.22
Se med, når Sofie Ussing Olsen fra Fredensborg Bibliotekerne interviewer den amerikanske forfatter Torrey Peters om hendes prisvindende debutroman "Detransition, baby".

Romanen følger tre forskellige karakterer. Ames, der efter mange år som transkvinden, Amy, nu er "detransitioned" og identificerer sig som mand. Reese, der tidligere var kæreste med Amy inden Ames – og Katrina, der ved et uheld er blevet gravid med Ames, og samtidig er hans chef. Forvirret? Don't be.

Det er nemlig en fantastisk velskrevet og aktuel roman, som giver et nuanceret og reflekteret indblik i den virkelighed, der følger med dét at være transseksuel. Den er et frisk pust på den litterære scene og en tiltrængt vigtig stemme i forhold til kønsdebat og seksualitet.

Følg med på Facebook

Du kan følge med i live-streamingen hjemme fra sofaen, når Sofie Ussing Olsen interviewer Torrey Peters direkte fra New York. Du kan se samtalen live på Fredensborg Bibliotekernes website eller på  Facebook-siden "Luk verden ind".

Livestream interviewet via Facebook.

Se interviewet på Fredensborg Bibliotekernes website.

Arrangementet er en del af streamingprojektet "Luk verden ind", som er et samarbejde mellem 5 folkebiblioteker - Glostrup, Allerød, Fredensborg, Gentofte, Lolland.

Projektet arbejder med at livestreame danske og udenlandske forfattere og derved skabe nye muligheder for arrangementer til bibliotekets brugere.

Projektet er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.