Om dette arrangement

Tid
10:30 - 12:00
Pris
20 kr.
Lokalitet
Lillesalen
Målgruppe
For alle
Undervisning og kurser

UDSOLGT Workshop med Disney-tegner Robert E. Klein

20.07.19
Du kan du sikre dig en billet til tegneworkshop med Robert E. Klein, der især er kendt for sine tegneserier med Anders And og Georg Gearløs.

Han har skrevet og tegnet utallige serier og i over 20 år arbejdet sammen med den kendte tyske/norske tegner Jan Gulbransson. 
Robert E. Klein er desuden kendt for sit arbejde på PageMaster (Bøgernes Herre - med Macauley Culkin), The Iron Giant (Drengen og Jernkæmpen) og Cats Don't Dance. 

Bemærk at workshoppen vil foregå på amerikansk. 

Der er plads til 30 personer til workshoppen. Workshoppen er for alle – både børn og voksne. Børn skal være min. 10 år. 
Det foregår i Lillesalen på Holstebro Bibliotek. 

Robert E. Klein – Rob Klein

Rob Klein er en amerikansk tegner, der blev født i 1948. Han er vokset op delvist i Canada, Holland og USA. Ud over at være tegner har han en universitetsuddannelse inden for luft- og vandforurening og har i mange år arbejdet med udviklingsprojekter i Afrika, Mellemøsten og Fjernøsten. Rob Klein er i sær kendt for sine Anders And og Georg Gearløs tegneserier og fortæller at han tegner Anders And fordi han var ”Carl Barks' everyman” – a normal, fallible, ”human”, with strengths and weaknesses, just like all of us have”. (kilde)

Anders Christian Sivebæk, der er bestyrelsesmedlem i Dansk Donaldist-Forening, redaktør for medlemsbladet og bibliotekar på Holstebro Bibliotek fortæller følgende om Rob Klein: 
Rob har tegnet for os i foreningen flere gange. Både til forsider til vores medlemsblad, til plakater til vores møder samt en vejrhane til foreningens formand. Han har været med på flere af vores møder og tegnet og fortalt om sine serier. Det er spændende og sjovt at kende en tegner/forfatter personligt og dermed følge En idés rejse fra plot, til fortælling til færdigtegnet tegneserie i Anders And-bladet”. 
 

Materialer