Om dette arrangement

Tid
14:00 - 15:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Lokale 243 (1. sal)
Målgruppe
For voksne
For voksne

Åben læsegruppe

12.11.19
På Holstebro Bibliotek er der mulighed for gratis at deltage i en ugentlig læsegruppe. Har du lyst til at læse god litteratur i fællesskab med andre, er en læsegruppe nok lige noget for dig.

Hvad er en læsegruppe?

Læsegruppen er åben for alle. Det kræver ingen forberedelse at være med, og du behøver ikke at vide noget om litteratur på forhånd. 

I læsegruppen findes der ikke rigtige og forkerte oplevelser af en tekst. Det vigtigste er, at du møder op med åbent sind - klar til at lytte og undre dig.

En læseguide, uddannet af Læseforeningen, kommer og læser højt af den tekst, hun eller han har medbragt, samtidig med at vi sidder med teksten i hænderne. På den måde bliver tempoet sænket lige nok til, at vi virkelig kan nærlæse teksten og opfatte ting, som vi måske ellers ikke havde bemærket.

Undervejs i læsningen bliver der holdt pauser. Pauserne er til for at reflektere over teksten. Det er i pauserne, at samtalen om teksten starter - over en kop kaffe.

Tid, sted og tilmelding

Læsegruppen startede op tirsdag d. 10. september og forløber over ti gange.

Den foregår hver tirsdag kl. 14-15.30 på Holstebro Bibliotek, lok. 243 på 1. sal.

Du tilmelder dig ved at sende en e-mail til  Lisbeth på Lisbeth.Busk@holstebro.dk- Eventuelle spørgsmål kan også rettes til Lisbeth.

Det er gratis at deltage, og pladserne fordeles efter først til mølle-princippet.