Sara Omar kigger tænksomt ud til siden. Billedet er i sort-hvid.
Politikens Forlag

Om dette arrangement

Tid
20:00
Pris
175 kr.
Lokalitet
Nørre Vosborg
Vembvej 35
7570 Vemb
Arrangører
Holstebro Bibliotek, Fonden Nørre Vosborg, Holstebro Bibliotek
Målgruppe
For voksne
For voksne

AFLYST - Sara Omar

22.09.21
Forfatteraften på Nørre Vosborg

Grundet den nuværende Corona-situation, er forfatteraften på Nørre Vosborg med Sara Omar flyttet til onsdag den 22. september 2021 kl. 20.00. Har du købt billet, så vil du modtage en mail med en ny billet, som gælder for den nye dato.

Nørre Vosborg og Holstebro Bibliotek inviterer til forfatteraften med Sara Omar. Rektor Søren Christensen fra Thisted Gymnasium vil samtale med hende om romanen ’Skyggedanseren’, og om konsekvenserne ved at skrive en bog om kvindeundertrykkelse i Islam.

Sara Omars anmelderroste roman ’Dødevaskeren’ vandt ’Læsernes bogpris 2018’. Efterfølgeren ’Skyggedanseren’ handler om den udsatte pige Frmesk’s ensomme og indædte kamp for at undslippe barndommens mørke og finde frihed i et nyt liv langt mod nord.

Sara Omar er dansk-kurdisk og har boet i Danmark siden 2001. Hun er født og opvokset i Kurdistan, men måtte flygte derfra i slutningen af 1990’erne på grund af krig.

Har du spørgsmål til billetter, er du velkommen til at kontakte: arrangementskoordinator Mette Holmegaard, Holstebro Bibliotek på tlf. 9611 6845 eller på mail: mette.holmegaard@holstebro.dk

Har du spørgsmål til selve arrangementet er du velkommen til at kontakte: Helle I. M. Sigh, Direktør for Fonden Nørre Vosborg på 5217 4944 eller på mail: hs@nrvosborg.dk

Arrangører: Fonden Nørre Vosborg og Holstebro Bibliotek

 

Materialer