Om dette arrangement

Tid
10:00 - 11:15
Pris
Gratis
Målgruppe
For voksne
For voksne

De små improviserer

09.06.22
Der er så meget, vi gerne vil lære vores børn. Men har du tænkt på, hvor meget dit barn kan lære dig? Få en musikalsk oplevelse sammen med dit barn og få tanket op med nye og sjove måder at synge, stimulere og være sammen med dit barn på.

Vi skal synge, lytte, rasle, imitere og improvisere med udgangspunkt i læremesteren over dem alle: barnet.
Undervejs bliver du opdateret med viden inden for kreativitet og improvisation og får en masse sanglege, øvelser og teknikker, som du nemt kan bruge derhjemme. 
 
Tilbuddet er til dig, der gerne vil tilbringe kvalitetstid med dit barn – samtidig med at du selv bliver fyldt op med faglige vitaminer, som du kan bruge både i og uden for forældreskabet. 
 
Du behøver hverken at kunne synge eller være kreativ for at deltage; bare du har et barn i alderen ca. 2-10 mdr., som du kan tage med. Undervisningen er indrettet efter, at børnene sætter takten. 

Underviser

Lis Raabjerg Kruse er konservatorieuddannet saxofonist, retoriker og forfatter til bogen ”Retorisk improvisation”. Hun er projektleder i 'Resonerende Rum', hvor hun laver improvisationsworkshops for folk i alle aldre og med vidt forskellige baggrunde og forudsætninger. Derudover er hun mor til to små drenge og kender til at improvisere med både bleer, ammehjerne og ambitioner.

Gratis – bare mød op med din baby

Der er Baby-Café hver torsdag fra kl. 10.00-12.00 på Holstebro Bibliotek. 
 

Materialer