Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Bibliotekssalen
Målgruppe
For voksne
For voksne

Film: The Hero's Journey To The Third pole

14.10.21
Et umage islandsk par på rejse i Nepal i en herlig, tragikomisk og hjertevarm doku-musical om mental sundhed – og elefanter!

Blandt elefanterne i Nepals jungler går en høj, blond mand i lyseblåt jakkesæt rundt med en elektrisk guitar under armen, klar til at bryde ud i sang.
Den islandske alien Högni (fra kultbandet Hjaltalín) og hans rejsekammerat Anna Tera rejser rundt i det asiatiske land, hvor hun er vokset op, for at bryde gamle tabuer om mentale lidelser.

Begge to har nemlig en bipolar lidelse med sig på slæb, og deler deres usædvanlige, tragikomiske og nogle gange surrealistiske fortællinger med hinanden undervejs.
Et tungt emne, men i en vidunderligt varm og udadvendt indie-form som doku-musical med to skæve personligheder på de skrå brædder.

Anna Tera og Högnis personlige historier er suppleret af gamle smalfilm fra deres barndom, mens går gennem sindets krinkelkroge, over bjerge og gennem jungler til Kathmandus vrimmel og endemålet: en konference og støttekoncert med fokus på mental sundhed, arrangeret af Anna Tera.

Filmen vises med engelske undertekster.

Andri Magnason, Anní Ólafsdóttir / Island / 2020 / 78 min 

OM CPH:DOX

CPH:DOX, Copenhagen International Documentary Film Festival, er en af de største dokumentarfilmfestivaler i verden.
Med titlen DOX:ON:TOUR 2021 viser de dette efterår nogle af årets bedste nationale og internationale dokumentarfilm i flere byer landet over .

Tags

Materialer