Kulturglimt i natten 2023

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 23:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For alle
For voksne

Kulturglimt i natten

10.02.23
Sæt kryds i kalenderen

’Kulturglimt i natten’ er en ny begivenhed centralt i Holstebro by, hvor kulturlivet byder på kulturelle glimt i mørket en fredag eftermiddag og aften i februar.
Her kan både børn, unge og voksne opleve kunst og kultur som et lyspunkt i den mørke vintertid. Det foregår på Holstebro Bibliotek, og aktørerne byder på et væld af oplevelser og aktiviteter, der stimulerer alle sanser.

Det fulde program offentliggøres fredag den 3. februar


To programpunkter kræver billet/tilmeldning på forhånd:

Ensemble MidtVest: Boga-time (Bach og Yoga)

Ensemble MidtVest byder på en yogatime ved certificeret yogalærer Charlotte Norholt og Ensemble MidtVests musikere med live-musik. Arrangementet giver mulighed for afslapning for både krop og sjæl, så du kan komme ud efter timen, udhvilet og fyldt med energi.
Det foregår i Lillesalen på Holstebro Bibliotek på to tidspunkter:
Kl. 16.30 - 17.15 og Kl. 17.30 - 18.15
Det er gratis at deltage - hent billet her.
Begrænset antal pladser.


Restaurant JA

Kl. 19.30 byder Restaurant JA på en fem-rettes menu i Glassalen på Holstebro Bibliotek. Ønsker du at bestille plads - så læs mere her:
Begrænset antal pladser.

 

Medvirkende: Balletskolen Holstebro, Bystuen i Vinderup, Cirkusskolen Cirko - Landsbylaboratoriet, Idom – Råsted, Dansk Talentakademi, Ensemble MidtVest, Holstebro Bibliotek, Holstebro Dansekompagni, Holstebro Kunstmuseum, Lokalhistorisk Arkiv Holstebro, Nordisk Teaterlaboratorium, Operaen i Midten, Restaurant JA, Resonerende Rum, Sangkraft / Holstebro Kirke & Holstebro Musikskole, Slagteriet S/I og Ulfborg Kirke

’Kulturglimt i natten’ er udviklet af kulturlederne i Holstebro Kommune og realiseres i samarbejde med Kultur og Fritid / Holstebro Kommune og Holstebro Bibliotek

Støttet af Holstebro Kommune