I to lænestole sidder bibliotekarene Thomas og Lisbeth, Thomas rækker en bog over til Lisbeth. Mellem dem står en stak bøger.

AFLYST - Lad disse bøger fange dig

21.10.20
Bogcafé på Ulfborg Bibliotek

Når blæsten går lidt for frisk, og de mørke timer overtager dagens lys - så er det tid til at blive indfanget af efteråret og vinterens læsning, men hvilke titler skal du vælge?
Denne eftermiddag giver to lokale bibliotekarer deres bud på, hvad du kan fylde i biblioteksposen eller online-kurven, når du besøger biblioteket.
Lisbeth og Thomas læser vidt forskellige bøger, og der er lagt op til en hyggelig eftermiddag med bogvognen parkeret i front pakket med god litteratur, og måske også med anbefalinger fra biblioteteks andre hylder med film og musik - så du er inspireret til at opleve nye verdener.

Velkommen på dit lokale bibliotek.

Du kan hente gratis billetter til bogcaféen.