For alle

Tech-trends og it-sikkerhed med David Guldager

23.02.21
Vær med, når David Guldager opdaterer dig på de nyeste digitale trends og giver dig masser af gode råd om IT-sikkerhed i en livestreamet event fra Vejle Musikteater.

Vores hverdag bliver mere og mere digital. Hackere prøver at stjæle vores personlige oplysninger og udfordrer vores IT-sikkerhed. Det kræver derfor en skarp forståelse af den digitale udvikling, hvis vi skal navigere trygt og sikkert i det digitale landskab.

David Guldager er en af Danmarks førende eksperter i digitale trends. Han opdaterer dig på de nyeste teknologiske trends og giver dig en perlerække af gode råd om IT-sikkerhed. Derudover bliver du præsenteret for bibliotekernes portal ekurser.nu, hvor du kan lære endnu mere om IT-sikkerhed.

Tilmelding ikke nødvendig.

Arrangementet livestreames via Vejle Musikteaters hjemmeside. Bare klik på linket for at deltage: