Bestil en feriepose til sommeren

Traditionen tro tilbyder Holstebro Biblioteker ferieposer til sommertiden.

Ferieposerne kan bestilles fra mandag den 12. juni frem til fredag den 1. september på Holstebro, Ulfborg og Vinderup Bibliotek. 

Sommerferien er den perfekte tid til at få læst nogle gode bøger, men det kan være svært at vælge hvilke. Hos biblioteket er der altid hjælp at hente - vi finder bøger, som passer netop til dine ønsker. Det kan være krimi, drama, gys eller måske håndbøger om lystfiskeri. I ferieposen er det muligt at bestille brætspil, magasiner, film eller andet underholdning fra bibliotekets magasiner. Tilbuddet om ferieposen gælder alle, der har brug for læsestof og underholdning i ferien.

Hvordan får jeg fat i en feriepose?

Ferieposerne kan lånes fra mandag den 12. juni frem til fredag den 1. september på Holstebro, Ulfborg og Vinderup Bibliotek. 
Ferieposen kan enten bestilles online - eller ved at udfylde en bestillingsseddel på dit lokale bibliotek. Husk ferieposen skal bestilles senest 3 dage før, du vil hente.
Med en lånetid på 6 uger har du rigeligt med tid til at læse i din ferie - og dykke ned i alle de spændende materialer, du har lånt. 

For at kunne bestille en feriepose skal du være oprettet som bruger på Holstebro Biblioteker.

 

 

Afhentning

Du kan hente din feriepose på dit valgte bibliotek i den betjente åbningstid ved at oplyse det navn, du har bestilt i.

Husk at hente din bestilling senest fem dage efter din ønskede afhentningsdato.