Bliv en læsefamilie

08.04.21
Et nyt tilbud fra Holstebro Bibliotek skal gøre det let for familier at finde sammen om fælles oplevelser og familiestunder i en travl hverdag. Fra 1. juni er det muligt at blive en af Holstebro Biblioteks læsefamilier.

Hverdagen er fyldt med et hav af digitale adspredelser: Skærme, apps og online aktiviteter, og det kræver stor viljestyrke at modstå, især hvis der ikke er andre tilbud på hånden. Nu tilbyder Holstebro Bibliotek et alternativ til de digitale fristelser. Tilbuddet hedder ”Læsefamilie”.

Hvad er en læsefamilie?

Læsefamilier er et gratis tilbud fra bibliotekerne. Grundstenen er otte forskellige poser, hvor vi har pakket alt lige fra bøger, brætspil, quiz og gåder til opskrifter på aktiviteter. Alt er pakket, klart, og det er lige til at gå til, når familien næste gang skal finde noget at samles om.

Hvad er en læsepose? 

Som læsefamilie låner I en pose med hjem. Hver pose har et tema (fx. Uhygge, Natur, Opfindelser) og indeholder nok til 3-4 ugers god gedigen familiehygge.
Indholdet er sammensat sådan, at det kan tages i små, lette doser og som samlende indslag i hverdagen. Poserne er bedst egnet til børn (og voksne) på over 10 år.

Hvordan bliver I en læsefamilie?

Tilbuddet udbydes i første omgang til 12 familier, og hvert forløb er på 3 måneder med 3 forskellige læseposer. I kan tilmelde jer via formularen herunder.
Læs mere om Læsefamilier på Læsesporet.dk eller kontakt bibliotekar Louise Dam Rotbøll eller projektleder Iben Østerbye.
 

Udfyld formularen:

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.