Bibliotek til døren

Litteratur leveret lige til døren

22.09.21
Få leveret en kasse med bøger til din dør hver sjette uge med friske forsyninger, når du abonnerer på litteratur fra Ulfborg Bibliotek.

Så er der godt nyt til alle de 30-50-årige bosat i 6990 Ulfborg eller 7570 Vemb, der mangler inspiration til læsning og tid til at gå på biblioteket. Ulfborg Bibliotek søsætter nemlig et nyt pilotprojekt: Bibliotek til døren.

Når du er tilmeldt Bibliotek til døren, får du nyt læsestof leveret på din adresse hver sjette uge. Personalet på Ulfborg Bibliotek pakker en kasse med 4-8 bøger baseret på dine interesser. Når vi leverer kassen ved din dør, tager vi samtidig de bøger du allerede har med.

Før første levering udfyldes et skema med bogønsker. Det kan gøres ved at udfylde nedenstående spørgeskema eller kontakte Ulfborg Bibliotek på tlf. nr. 9611 6880

Får du andre ønsker, kan bibliotekaren kontaktes for at ændre i bestillingen.

Bibliotek til døren kører ud første gang i uge 41, og projektet løber til juni 2022. Der planlægges en hyggelig afslutning på forløbet for alle deltagere.

Deltagerantallet er begrænset, og tilmelding er først til mølle.

Når du har udfyldt spørgeskemaet, vil du efterfølgende blive kontaktet af bibliotekaren.

Spørgeskema til Bibliotek til døren
Indtast dit FULDE navn
Skriv dit mailadresse her
Dit mobilnummer
Sæt gerne flere krydser

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.

Hvis du ønsker faglitteratur, skriv her hvilke emner du ønsker at læse om.
Skriv her hvis du har øvrige kommentarer til din bestilling ( ting du gerne vil læse om, praktisk i forhold til levering af bøgerne etc. )