Maden mellem os

Nu går temasamarbejdet ”Maden mellem os” i luften. Holstebro Bibliotek samarbejder med Danmarks Radio og biblioteker landet over, når vi sammen sætter fokus på madkultur og de sociale koder, der knytter sig til hvem, hvad, hvor og hvordan vi spiser sammen.

På Holstebro Bibliotek er der dækket op med gode læseoplevelser og overraskelse. Du kan hver uge deltage i en afstemning om mad og vores etik omkring den, du kan gætte en ret og forundres over ordspil med mad. Vi opfordrer alle til at tegne deres livretter, og hvad de absolut ikke bryder sig om.

Følg også med i programmerne ”Tyrkersvin”, ”Smagen af Danmark” og ”Maddysten” på DR, når de løber over skærmen de næste uger.

”Maden mellem os” løber fra uge 11 til uge 18, og I er alle inviteret med til bords. Vi glæder os til at se jer på biblioteket.

Værsgo og velbekomme!