Verdensbiblioteket – nu også med e-bøger og netlydbøger

Verdensbiblioteket er verdens første digitale bibliotek på mere end 10 sprog. Her kan du både se film, høre musik, bestille bøger – og nu også læse/ lytte til tusindvis af e-bøger og lydbøger på dit sprog. Der er masser af indhold for både børn og voksne og på sprog som arabisk, persisk, somali, tigrinja m.fl.

Fri og ubegrænset adgang
Du kan se film, læse e-bøger og lytte til musik og lydbøger fra Verdensbiblioteket uden begrænsninger. Alle, som bor i Danmark, har fri adgang, og du kan bruge Verdensbiblioteket både på mobil, tablet eller computer.

Hvordan kommer jeg i gang med at bruge Verdensbiblioteket?
For at få adgang, skal du logge ind ved hjælp af Nem-ID eller bibliotekslogin. Bibliotekslogin er dit CPR-nummer og den kode, som du bruger, når du låner bøger på biblioteket.
Herefter kan du vælge sprog og kategori (musik, film, artikler, bøger, e-bøger og lydbøger), og så er du ellers klar til at gå på opdagelse i Verdensbibliotekets mange titler.

Om Verdensbiblioteket
Verdensbiblioteket.dk er en platform drevet af Det Kgl. Bibliotek med adgang til streaming af musik, film, e-bøger og lydbøger for både børn og voksne på blandt andet arabisk, russisk, persisk, somali, tigrinja, hindi og bosnisk/serbisk/kroatisk. Tjenesten er en del af Det Kgl. Biblioteks overbygningsfunktion for folkebibliotekerne.
Læs mere om Verdensbiblioteket.