Bestil en feriepose til børn

Bestil en feriepose ved at udfylde denne formular.

Du kan hente din feriepose i den betjente åbningstid på biblioteket i Holstebro, Ulfborg eller Vinderup.

Du kan bestille en feriepose fra den 1. juni til den 31. august. Bestil gerne i god tid og senest 3 dage før afhentning. Henter du ikke din pose på den valgte dag annulleres din bestilling.
Skriv fornavn og alder
Indtast dit navn

Bemærk: Din ansøgning kan kun sendes, hvis du bekræfter nedenstående

Hvordan vi behandler dine personlige oplysninger

Formålet med denne bestillingsside er, at give vores brugere mulighed for at bestille en feriepose. Dataansvarlig er Holstebro Bibliotek, Kirkestræde 13, 7500 Holstebro.

De personlige oplysninger du sender, bliver brugt til at udlåne en pose med materialer til dig. Når kampagnen afsluttes den 31. august slettes din henvendelse med alle oplysninger.

Dine oplysninger videregives ikke til andre. Hvis du fortryder din bestilling kan du kontakte Holstebro Bibliotek og få den slettet.

Holstebro Kommune har en databeskyttelsesrådgiver (DPO) som kan kontaktes på E-mail: DPO@holstebro.dk

Du kan kontakte databeskyttelsesrådgiveren om dine rettigheder i henhold til databeskyttelseslovgivningen.
Du har ret til at klage til Datatilsynet over kommunens behandling af dine personlige oplysninger.
Du kan læse mere om databeskyttelsesrådgiverens rolle på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk og om databeskyttelse i Holstebro Kommune på kommunens hjemmeside https://www.holstebro.dk/databeskyttelse.