Biblioteket er åbent

Du kan stadig trygt besøge Holstebro Biblioteker

Vi har masser af plads, håndsprit og handsker, så du kan trygt besøge os.

På børnebiblioteket finder du ikke legetøj i øjeblikket, men til gengæld er der andre sjove aktiviteter, og hylderne bugner med herlige historier, så kig endelig ind.

Selvom biblioteket næsten er som det plejer, så er det desværre ikke muligt at spille bordtennis eller playstation.

Der er kun åbnet for enkelte computere til print og søgninger i biblioteksbasen.
Anvendelsen af computere og printer er selvbetjening, da personalet på grund af afstandskravet desværre ikke kan hjælpe.

Vores åbningstider er uændrede, så du kan komme og hente dine reserveringer, når det passer dig.
Du kan se vores åbningstider her.

Vi har også mange spændende digitale tilbud, som du finder her.

Kontakt:
Vi har en medarbejder klar ved telefonen og du kan ringe til os i åbningstiden på telefonnummer: 96116800.
Du er også velkommen til at sende os en mail på holstebro.bibliotek@holstebro.dk eller bruge kontaktformularen.

På baggrund af de seneste anbefalinger fra sundhedsmyndighederne er alle arrangementer på Holstebro Biblioteker frem til den 31. oktober aflyst.
Billetkøbere får besked.