Biblioteket er åbent igen

Du kan nu låne og aflevere på Holstebro Biblioteker.

Vi er glade for at kunne byde velkommen på biblioteket igen.
Du kan stort set benytte biblioteket som du plejer, dog er det vigtigt at spritte af eller benytte handsker, når du besøger biblioteket.

Disse services kan desværre ikke benyttes:

• Printe, scanne eller kopiere
  • Anvende vores publikums pc'er
  • Booke bibliotekets studierum og øvrige lokaler
  • Spille bordtennis eller Playstation
  • Benytte vores legetøj eller legeområder

Begrænsningerne er vedtaget for at leve op til Kulturministeriets retningslinjer.

Denne side vil løbende blive opdateret efterhånden som retningslinjerne bliver ændret.

Åbningstider (gældende fra den 18. maj)

• Holstebro Bibliotek: Mandag til fredag kl. 10-18, lørdag 10-14
  • Ulfborg Bibliotek: Mandag, onsdag og fredag kl. 13-17
  • Vinderup Bibliotek: Mandag, onsdag og fredag kl. 13-17

Bemærk: bibliotekerne er lukket på helligdage.
Du kan altid finde aktuelle åbningstider her

Ingen selvbetjent åbningstid

Man kan ikke lukke sig selv ind på Ulfborg eller Vinderup Bibliotek uden for de angivne åbningstider.

Kontakt:
Vi har en medarbejder klar ved telefonen og du kan ringe til os i åbningstiden på telefonnummer: 96116800.
Du er også velkommen til at sende os en mail på holstebro.bibliotek@holstebro.dk eller bruge kontaktformularen.

Hjælp os

Har du reserveringer du ikke længere er interesseret i, så slet dem gerne. Det sparer os for at lede forgæves. Du kan gøre det både her på hjemmesiden og i vores app.

Gebyrer og bøder:

Vi annullerer alle gebyrer og bøder for perioden fra den 12. marts og frem til den 15. juni.

Kulturministeriets retningslinjer for genåbning kan findes her.