Biblioteket giver dig sved på panden

10.09.21
Vi varmer danskerne op til et efterår med fuld fart på og sved på panden. Den landsdækkende kampagne ’Sammen i bevægelse’ sætter fokus på det fællesskab, der opstår, når vi bevæger os sammen.

På Holstebro Bibliotek kan du i ugerne 36-41 opleve masser af aktiviteter, udstillinger og arrangementer, der sætter fokus på at få danskerne op af stolene, pulsen op og sved på panden. Det sidste punktum bliver endeligt sat, når kampagnen byder hele Danmark op til fællesdans fredag den 15. oktober.

Danmarks Motionsuge
Igennem kampagneugerne vil der blive fuld sprint på sport og bevægelse, og uge 41 peaker med en motionsuge målrettet alle danskere, nemlig 'Danmarks Motionsuge'. Her bliver der rig mulighed for at prøve en masse forskellige bevægelsestilbud, sjov og leg på biblioteket, så der er ingen undskyldning for at blive siddende i sofaen.

Slutspurten sættes ind med dans
Som den afsluttende finale har du mulighed for at være med i en stor dansefest. Alle danskere inviteres til at danse samme dag på samme tidspunkt til sangen 'Move your feet'. Det sker fredag den 15. oktober præcis kl. 11.50. Skoler, arbejdspladser, daginstitutioner og pensionister landet over inviteres til at danse med, og du kan selvfølgelig danse med på Holstebro Bibliotek.

’Sammen i bevægelse’ er et samarbejde mellem bibliotekerne i 73 af landets kommuner og Danmarks Radio, Dansk Skoleidræt, Dansk Firmaidræt, Danmarks Idrætsforbund, DGI og Bevæg dig for livet.