Bibliotekets sæsonprogram ude nu

I vores nye program finder du arrangementer for børn, unge og voksne på Holstebro, Ulfborg og Vinderup Bibliotek.

Efter en forårssæson med arrangementer, der måtte aflyses på stribe, er vi nu klar til at invitere til kulturelle arrangementer.

Du kan denne sæson glæde dig til en række forskellige oplevelser på bibliotekerne, men du kan også møde biblioteket uden for biblioteket, for eksempel når vi sammen med andre kulturaktører sætter spot på lokale naturforhold og traditioner til Allehelgensvandring i mørket på Hjerl Hede.

Denne sæson kan du høre forfatterforedrag med Sara Omar, Mette Finderup og Kristian Bang Foss - selv om de i første omgang blev aflyst pga. nedlukningen i foråret. De er alle på programmet i efteråret sammen med flere nye navne.

Der er meget musik og sang i efteråret. Hør eksempelvis kendte Holstebro-borgere som borgmester H.C. Østerby, Henning Stærk og Esben Graugaard fortælle om deres liv med musikken.

Vi laver flere tiltag i forhold til Covid-19.  Siden trykning af sæsonprogrammet er adgangen til enkelte arrangementer blevet ændret, så der nu er adgang med gratis billet eller at børn kun må være ifølge med én voksen til arrangementet. Derudover er billetantallet til arrangementer halveret, så der er god plads til alle. Tidligere har vi ofte serveret kaffe, te og kage. Det vil ikke ske i denne efterårssæson.
Til gengæld kan kaffe og kage fortsat købes i bibliotekets kaffebar ’Mellem linjerne’.

Hent det nye sæsonprogram på biblioteket eller se det her.

God fornøjelse!