Bliv læsefamilie og få en ny måde at være sammen på

04.04.22
Har du børn over 10 år, og savner du noget at samles om? Familietid bliver nemt til skærmtid. Nu tilbyder biblioteket en nem og enkel måde at få fælles oplevelser og familiestunder i en travl hverdag. Fra 1. april kan du og din familie nemlig blive en del af Holstebro Biblioteks læsefamilier.

Hvad er en læsefamilie?
Læsefamilier er et gratis tilbud fra bibliotekerne, der gør det nemt at få fælles familieoplevelser i hverdagen. Biblioteket har pakket otte forskellige læseposer med alt lige fra bøger, brætspil, quiz og gåder til opskrifter på aktiviteter. Alt er pakket og klart, og det er lige til at gå til, når du og din familie næste gang skal finde noget at samles om. 

Hvad er en læsepose? 
Som læsefamilie låner I en pose med hjem. Hver pose har et tema (f.eks. uhygge, natur eller opfindelser) og indeholder nok til 3-4 ugers god gedigen familiehygge. Indholdet er sammensat sådan, at det kan tages i små, lette doser og som samlende indslag i hverdagen. Poserne er bedst egnet til børn (og voksne) på over 10 år. 

Hvordan bliver I en læsefamilie?
Tilbuddet udbydes i første omgang til 12 familier, og hvert forløb er på 3 måneder med 3 forskellige læseposer. I kan tilmelde jer via linket her.
Læs mere om Læsefamilier på Læsesporet.dk eller kontakt bibliotekar Louise Dam Rotbøll eller projektleder Iben Østerbye