Bliv suget ind af eReolen Go!

Mangler børnene inspiration og læselyst? Så send dem ind på eReolen Go!

Her er masser af inspiration og podcasts og YouTube-kanaler, der er målrettede til at give børn læselyst.
Måske er det ikke ligefrem lysten, der driver værket, når du giver dine børn en bog i hånden. Måske kigger de på dig med skeptisk mine og siger noget i retning af ”Bøger er ikke lige mig, mor”, når du foreslår dem at udskifte telefonen med noget mere analogt. Det er der heldigvis råd for!

eReolen Go! er spækket med inspiration til gode læseoplevelser for børn og unge. Der er både e-bøger og lydbøger, så uanset om dit barn foretrækker at læse med øjnene eller med ørerne, er der gode muligheder.
Er læselysten helt i bund, kan YouTube-kanalen ’Suget ind’ eller podcasten ’Læsehjørnet’ være med til at skrue den i vejret. Læseglade børn deler med entusiasme og begejstring gode læseoplevelser og diskuterer forsider, skurke, helte og emner som venskab, fantasy og gys.

Om eReolen Go!

eReolen Go! er bibliotekernes streamingtjeneste med ebøger og lydbøger til børn i alderen 7-12 år. eReolen Go! giver adgang til flere end 20.000 titler, som kan tilgås med folkebibliotekslogin eller UNI-login.
Tjenesten er i rivende udvikling, og i 2020 har flere end 115.000 børn lånt bøger på eReolen Go!. Dette skal ses i forhold til. 2019, hvor tjenesten havde ca. 80.000 brugere.

Læs mere om eReolen Go! her.

Suget ind Top 3 fantasyverdener

Suget ind Top 3 sjoveste bøger