Holstebro Biblioteker pakker "Bøger to-go"

Bestil en pose ”Bøger to-go” og få hurtigt fat i læsestof til mange timer.

Bøger to-go

Konceptet er lidt det samme, som når vi i ferietiden pakker de populære ”Ferieposer”.
Det er udelukkende bøger, som vi har på vores egne hylder på Ulfborg, Vinderup og Holstebro Bibliotek. Det kan altså ikke lade sig gøre at bestille bøger fra andre biblioteker.
For at kunne bestille ”Bøger to-go” skal du være oprettet som bruger af Holstebro Biblioteker.

Er du ikke oprettet som låner? Klik her

Afhentning i Holstebro, Ulfborg eller Vinderup

Du kan hente din pose i bibliotekets åbningstid.

Du skal vise den SMS, du har fået fra biblioteket, når du afhenter din pose.
Hvis din bestilling ikke hentes inden fem dage, bliver den fjernet igen.

Hjælp til afhentning

Har du brug for hjælp til afhentning af ”Bøger to-go” fordi du er sårbar, ældre, syg eller i karantæne?
Vi har lavet en aftale med Dansk Røde Kors, som du kan kontakte på telefonnummer 35299660. Du skal oplyse at du har brug for hjælp til afhentning af ”Bøger to-go”.
Du kan se mere om Røde Kors hjælp her.

Aflevering

Du skal ikke aflevere dine ”Bøger to-go”, før Holstebro Biblioteker igen har åbent for offentligheden.

For studerende

Vi hjælper studerende med bøger til deres eksamensopgaver og projekter, så vidt det er muligt. Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan skaffe bøger fra andre biblioteker.
Læs mere om hjælp til studerende her.

Forholdsregler pga. coronavirus

Biblioteket følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger om hygiejne og sikkerhed.
Personalet spritter hænder af mellem hver pakning, og arbejdsstationerne sprittes af minimum to gange dagligt.
Ved håndtering af bøgerne har personalet handsker på, og poserne lukkes med clips.