Digital artikelservice

Artikler fra danske tidsskrifter og magasiner direkte i din mailboks.

Med Digital Artikelservice tilbyder Holstebro Bibliotek dig en nem og hurtig vej til digitaliserede artikler fra Det Kongelige Biblioteks omfattende samling af ca. 40.000 trykte danske tidsskrifter og magasiner.
Her finder du faglige artikler om alverdens emner og artikler fra specialmagasiner inden for livsstil, rejser, sport, hobby, kunst, historie og mange andre emner.

Hvordan kommer du i gang?

Digital Artikelservice er en integreret del af bibliotek.dk. Når du bestiller en artikel gennem bibliotek.dk leveres artiklen direkte til din mailboks i løbet af kort tid.

For at kunne bestille artikler gennem Digital Artikelservice, skal du være oprettet som bruger på Holstebro Bibliotek. Du skal desuden have oprettet et personligt login til bibliotek.dk.

Se vejledning i at oprette et login til bibliotek.dk

Du skal være logget ind på bibliotek.dk og have valgt Holstebro Bibliotek som favoritbibliotek.

Søg en artikel frem og bestil en kopi:

• Du ser et rødt link: ”Bestil kopi – digital eller printet” i posten på artiklen.
  • Klik på linket (- og log ind, hvis ikke du allerede har gjort det)
  • Du får at vide, om du kan få en digital kopi eller en printet kopi
  • Klik på ”Bestil kopi”

Leveringstider

• Hvis artiklen allerede er digitaliseret: inden for få minutter
  • Hvis den ikke er digitaliseret i forvejen: op til 2 dage
  • Hvis du får den printet, får du besked fra dit bibliotek i løbet af 1-3 dage.

www.ekurser.nu finder du en introduktion til Digital Artikelservice.