Dusør gives

Biblioteket udlover dusør for dragenavn.

Der sker forunderlige ting i byen for tiden – også på Holstebro Bibliotek. Biblioteket har fået overdraget et drageæg, i håb om at det vil blive til en læsedrage. ”Vi må forvente at ægget klækker på et tidspunkt, og at der kommer en drage ud.  Vi har læst, hvordan man opbevarer et æg af denne type, og er kommet frem til, at hø og guldmønter udgør det rette underlag,” udtaler bibliotekar og drageinteresseret Ditte Riishøj og tilføjer: ”For at være på den sikre side, har vi også suppleret høet og guldet med sider fra bøger. Læsedrager er sjældne, men heldigvis er de ikke af den kødædende-menneskespisende dragefamilie. De foretrækker at spise æselører og sluge gode historier. Børn og voksne behøver derfor ikke at frygte dragen, når den engang dukker op.”

Dusør Gives

Biblioteket har brug for hjælp til at finde på et navn til den kommende drage, og der vil blive givet en god dusør for det bedste navneforslag. Vil du hjælpe biblioteket med at finde et navn til læsedragen, kan du skrive dit forslag her.

(Konkurrencen løber frem til uge 34, hvor dragen vil vælge sit navn blandt alle de forslag, den har modtaget. Vinderen kontaktes direkte og offentliggøres på Facebook og bibliotekets hjemmeside. Juli 2018)

Bemærk: for at deltage i konkurrencen skal du acceptere nedenstående

Hvordan vi behandler dine personlige oplysninger

Formålet med denne side er, at give vores brugere mulighed for at deltage i konkurrencen. Dataansvarlig er Holstebro Bibliotek, Kirkestræde 13, 7500 Holstebro.

De personlige oplysninger du sender, bliver brugt til navngivningskonkurrencen. Når konkurrencen afsluttes slettes din henvendelse med alle oplysninger.

Dine oplysninger videregives ikke til andre. Hvis du fortryder kan du kontakte Holstebro Bibliotek og få din henvendelse slettet.

Holstebro Kommune har en databeskyttelsesrådgiver (DPO) som kan kontaktes på E-mail: DPO@holstebro.dk
Du kan kontakte databeskyttelsesrådgiveren om dine rettigheder i henhold til databeskyttelseslovgivningen.
Du har ret til at klage til Datatilsynet over kommunens behandling af dine personlige oplysninger.
Du kan læse mere om databeskyttelsesrådgiverens rolle på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk og om databeskyttelse i Holstebro Kommune på kommunens hjemmeside https://www.holstebro.dk/databeskyttelse.