Ebook Central: ebøger på engelsk

Holstebro Bibliotek har fået prøveadgang til Ebook Central. Her finder du et væld af ebøger inden for alle tænkelige emner.

I Ebook Central kan du finde over 41.000 engelsksprogede ebøger inden for en bred vifte af fagområder:
IT, økonomi, naturvidenskab, historie, politik, samfundsfag. Desuden bøger om hverdagsemner som selvhjælp, helbred, fitness, spil, håndværk, hobby og madlavning.

Bøgerne kan downloades til smartphone, tablet og PC.

Sådan kommer du i gang:

1. Klik her for at komme videre til Ebook Central.
  2. Log ind med dit lånernummer og pinkode til Holstebro Bibliotek
  3. Hvis du vil downloade bøgerne til din enhed, skal du oprette en profil og downloade et særligt læseprogram. Følg vejledningen på skærmen.

OBS: Holstebro Bibliotek har fået en prøveadgang til Ebook Central, som løber indtil d. 31. juli 2020.
Prøv nogle af de spændende bøger, som Ebook Central giver adgang til og fortæl os om Ebook Central er et tilbud, som du kan bruge.