Efterårsferie på Holstebro Bibliotek

Er du allerede træt af at putte ungerne i regnjakke og gummistøvler? Og smøre madpakker? 

Heldigvis nærmere efterårsferien sig med hastige skridt og det betyder, for de fleste børn, en hel uges fri fra skole. Skal ferien tilbringes hjemme i år, er det værd at kigge på bibliotekets hyggelige og kreative småaktiviteter og ikke mindst mange tilbud for hele familien. 

I sommeren 2020 ville børnebogsforfatteren Ole Lund Kirkegaard være fyldt 80 år. Det fejrer vi hele ugen med sjove udfordringer lige fra bogstavjagt, huskeleg til næsehornspapirfoldning og frække ord. Der vil også være mulighed for at låne yndlingsbogen af Ole Lund Kirkegaard med hjem til højt læsning for hele familien. 

Tirsdag den 13. oktober kl. 10- 14 kan I sammen lave farverige og festlige rullinger af kedelige toiletruller på krea-borde rundt på biblioteket. Det er kun fantasien der sætter grænser. 

Hele ugen vil der være mulighed for at sidde ved krea-bordene og hygge sig sammen med over et brætspil eller fordybe sig med at tegne, folde eller noget helt tredje. Vi stiller materialerne til rådighed. 

I hele efterårsferie kan der købes et Børnepas, som gør det muligt at deltage i Holstebro Handelsstandsforeningens skattejagt og få en krea-pose på Holstebro Bibliotek.

Derudover kan I låne familievenlige brætspil og film med hjem til underholdningen i ferien. 

Vi holder åbent hele eftersårsferien, og der er god plads til hele familien, så alle er velkomne. 

Vi gør opmærksom på, at på grund af de nuværende retningslinjer for Covid-19 er de tidligere planlagte arrangementer i efterårsferien aflyste. 
I forhold til alle aktiviteterne tager vi naturligvis højde for sundhedsmyndighedernes anbefalinger.