Få din ferieunderholdning i en pose

Billedbøger eller murstensromaner, Medina eller Mozart, pegebøger eller lydbøger? Biblioteket pakker din ferieunderholdning i en pose.

Ferieposen kan indeholde bøger, musik og lydbøger, og vi kan fylde posen til hele familien. Få sjove timer på bagsædet med vittige bøger, hårrejsende gys i campingvognen eller få spændende rejselitteratur med i bagagen…

Fortæl biblioteket, hvad du kan lide og hvilken dag, du vil hente posen, så står der en indbydende feriepose parat til dig - lige til at tage med på ferie!

De spændende ferieposer kan allerede bestilles nu og afhentes fra den 22. juni, men biblioteket pakker poser hele sommeren – sidste mulighed for at hente en feriepose er den 31. august.

Bestil en feriepose her:

Til børn

Til unge

Til voksne

Du kan hente din feriepose fra den 22. juni i den betjente åbningstid på biblioteket i Holstebro, Ulfborg eller Vinderup.