Flere danske magasiner i RBdigital Magazines

Se her hvilke og læs dem på din tablet, smartphone eller computer.

Indtil nu har du kunnet læse Alt om Data og Datatid, men med årsskiftet er der kommet flere danske titler til. Det drejer sig om tidsskrifterne Spis Bedre, DinVinGuide, IN, Alt om haven, Antik & Auktion Denmark, Alt om videnskab og Vi Unge.

Om RBdigital Magazines

Titeludvalget i RBdigital består både af populære bladre-magasiner, hobby- og livsstilsmagasiner og mere hardcore fagtidsskrifter. Udvalget spænder derfor bredt fra The Economist til National Geographic, Cosmopolitan, Country Living, Backpacker, Rolling Stone, Cycle World, Homes & Antiques, The Knitter, MacLife, Runner's World, Vogue, Wallpaper og World Soccer. Det er således mest engelsksprogede magasiner og tidsskrifter, men nu er der altså også mulighed for at læse 9 danske tidsskrifter.


Med RBdigital Magazines behøver du ikke vente på, at det næste nummer kommer, før du kan låne magasinet med hjem, du kan nemlig downloade det fra udgivelsesdagen. Du kan også beholde magasinerne, når du er færdig med at læse dem. De forsvinder ikke fra din brugerprofil.

Magasinerne kan læses direkte på computeren eller på tablet/ smartphone ved at downloade app’en: ”RBdigital".
For at bruge RBdigital Magazines skal du være registreret som låner ved Holstebro Bibliotek og være bosat i Holstebro Kommune.
Dernæst skal du oprette din egen brugerprofil. 

Du kan læse mere her.