Gå på opdagelse i Ulfborg

24.06.22
Kom ud i sommervejret og lær Ulfborg bedre at kende.

Så er det blevet tid til at tage hele familien med på gåtur i sommerferien. Ulfborg Bibliotek inviterer alle til at gå på opdagelse i Ulfborg med mobilen i hånden.

Det er fuldstændig gratis at deltage, og alle kan være med. Det eneste, det kræver, er, at du henter den gratis app 'Mapop - Læring i bevægelse'. Læs mere om, hvordan du henter appen lidt længere nede.

Appen guider dig gennem en cirka 3 kilometer lang gåtur rundt i Ulfborg. Undervejs på ruten vil appen vise forskellige poster. En post består af et spørgsmål, som besvares på stedet. Hvis du gennemfører hele turen, kan du deltage i en konkurrence inde på Ulfborg Bibliotek. Der bliver trukket en vinder hver torsdag i hele sommerferien. Vinderne får direkte besked.

Det er også muligt at gå ruten med appen uden at deltage i konkurrencen.

Startsted: Ulfborg Bibliotek
Slutsted: Ulfborg Bibliotek
Længde: Cirka 3 kilometer
Målgruppe: For hele familien
Rutenummer: 28242

Sådan henter du MapOp

Søg efter 'Mapop - Læring i bevægelse' i din app store eller play butik.

Appen er gratis og kan hentes til både Android- og Appleenheder.

Første gang du åbner appen, beder den om tilladelse til at fp adgang til enhedens placering. Giv appen tilladelse for at kunne anvende GPS'en.

Åben appen og skriv rutenummeret: 28242. Herefter vil appen ved hjælp af telefonens GPS guide dig gennem ruten i Ulfborg.

God fornøjelse!

Turen er et samarbejde mellem Ulfborg Borgerforening, Ulfborg Lokalhistoriske Arkiv og Ulfborg Bibliotek