Garmanns Hemmelighed

27.06.22
En interaktiv udstilling for de 5 til 10-årige.

Træd ind i Garmanns fortryllede univers mellem birketræer, græs, planter, blade og dyr. Alt det der omgiver os i naturen og fantasiens verden. Du kan kravle ind blandt træerne, og se om du kan få øje på alle dyrene eller gemme dig og kigge på stjerner i den hemmelige rumraket, der er styrtet ned lige her i skoven.

Udstillingen er en del af projekt 'Fang Fortællingen', hvor 10 børnebøger transformeres til spændende udstillinger på biblioteker rundt om i landet.

Holstebro Bibliotek har fået mulighed for at låne denne flotte og spændende udstilling, der er lavet ud fra Stian Holes fantastiske billedbog 'Garmanns hemmelighed', og den kan opleves indtil udgangen af september.

Skoleklasser inviteres ind til workshops, hvor udstillingen formidles og eleverne kan udforske Garmanns univers, se udstillingen, undre sig og reflekere over udstillingens temaer og selv være kreative.

5 til 10-årige biblioteksgæster kan også henvende sig til personalet og få udleveret et opgaveark.

Alle er velkomne til at nyde udstillingen og læse bogen 'Garmanns Hemmelighed', som ligger i udstillingen.