Genåbning af biblioteket

Holstebro Biblioteker åbner igen den 21. april. Der er tale om en åbning med visse restriktioner og begrænsninger, som du kan læse mere om her.

Senest opdateret 21.04.21

Hvornår har biblioteket åbent?

Du finder aktuelle åbningstider her.

Er der selvbetjent åbningstid?

Nej, det er fortsat ikke muligt at lukke sig selv ind på biblioteket med sit sundhedskort.

Skal jeg vise coronapas?

Ja, hvis du vil ind på biblioteket.
Et coronapas er gyldigt hvis:

• Du er færdigvaccineret
  • Du har haft corona inden for de seneste 14-180 dage
  • Du er testet negativ inden for de seneste 72 timer

Du kan vise dit coronapas via din smartphone på Sundhed.dk eller app’en MinSundhed.
Har du ikke en smartphone, skal du selv printe dit coronapas. Hvis du er fritaget for Digital Post kan du få tilsendt et fysisk coronapas.

Børn under 15 år skal ikke vise coronapas.

Vejledning: Sådan bruger du coronapas.

Skal jeg bære mundbind?

Ja, du skal bære mundbind, når du bevæger dig rundt på biblioteket.

Kan jeg stadig bestille Bøger to-go?

Ja, men du kan ikke længere vælge at afhente en læsepose i Ulfborg eller Vinderup.

Kan jeg stadig afhente reserveringer og Bøger to-go uden for Holstebro Biblioteks indgang?

Ja. Der kræves i øvrigt ikke coronapas for at afhente materialer her.

Hav gerne dit sundhedskort og afhentningsnumre klar, hvis du skal hente reserverede materialer.

Kan jeg aflevere materialer uden at vise coronapas?

Ja. Der vil fortsat være stillet bogvogne frem, hvor du kan sætte dine materialer. Herefter vil personalet aflevere dem for dig.
Du kan efterfølgende tjekke din lånerstatus på hjemmesiden eller i bibliotekets app.

Hvad med gebyrer og bøder?

Vi annullerer alle gebyrer for for sent afleverede materialer indtil mandag den 10. maj.

Kan jeg printe eller kopiere på biblioteket?

Ja, der er åbent for et begrænset antal publikumspc'er, som kan benyttes til udskrivning.
Du skal fremvise gyldigt coronapas for at besøge biblioteket og benytte vores publikumspc'er.
Bibliotekets personale kan ikke hjælpe dig ved pc og printer på grund af afstandskrav.

Kan jeg læse aviser og tidsskrifter på biblioteket?

Ja. Husk et gyldigt coronapas og mundbind.

Kan jeg booke et studierum?

Ja. Husk et gyldigt coronapas og mundbind.