Holstebro Biblioteker blomstrer igen

21.04.21
Fra onsdag den 21. april er det muligt for brugere med coronapas at få stillet deres bogsult, når de igen kan gå på opdagelse mellem bogreolerne på egen hånd.

Det lysner forude. Foråret er over os, og ligesom naturen springer ud, blomstrer Holstebro, Vinderup og Ulfborg Biblioteker, både i bogstavelig og overført forstand. Vi har forberedt og gjort biblioteket forårsklar med snorlige reoler og friske blomster, så vi er SÅ klar til at få gæster. Vi slår dørene op til nye udstillinger og masser af spirende inspiration og forårsfornemmelser.

Med coronapas kan du rejse ind i bøgernes verden

Et gyldigt coronapas giver adgang til at tage på langfart mellem de endeløse rækker af reoler. Brugerne kan græsse frit, plukke inspiration fra hylderne og fylde kurven med lærerig faglitteratur, hårrejsende krimier, dragende romaner og spændende børnebøger. Personalet står klar til at guide, vejlede og hjælpe på vej, så biblioteksbesøget bliver en tryg og sikker rejse.

Vi glæder os til biblioteket igen fyldes af liv og glade brugere, og på trods af krav om mundbind, håndsprit, afstand og nu også coronapas, er der igen rig mulighed for at gå på opdagelse og finde nye måske hidtil ukendte stier på biblioteket i jagten på nye læseoplevelser.

Hjemmesiden opdateres løbende med retningslinjer samt regler for brug af coronapas og mundbind.