Information for arrangementer under Covid-19

For os er det vigtigt, at det er sikkert og trygt at deltage i arrangementer på Holstebro Biblioteker. Vi følger løbende myndighedernes retningslinjer for Covid-19-situationen.

Som noget nyt skal du til alle gratis arrangementer nu hente en gratis billet på forhånd. Det kan du gøre på her på hjemmesiden eller ved at kontakte biblioteket.
Listen over deltagere kan efterfølgende bruges, hvis der bliver behov for hjælp til smitteopsporing.

Coronapas

Det kræver fortsat gyldigt coronapas at deltage i bibliotekets arrangementer og aktiviteter.

Et coronapas er gyldigt:

• 14 døgn efter første stik og når andet stik foretages senest 42 dage efter første stik.
  • Hvis du har haft corona inden for de seneste 14-180 dage
  • Fra og med 1. juli giver en negativ PCR-test et gyldigt coronapas i Danmark i 96 timer efter testen er foretaget. Gyldigheden for en negativ antigentest fastholdes på 72 timer

Du kan vise dit gyldige coronapas enten elektronisk eller i papirform.

Børn under 16 år skal ikke vise coronapas.

Lokaler

• Ved arrangementer i Bibliotekssalen er der indgang via de blå døre i Rådhushallen. Publikum bedes vente med afstand i Rådhushallen for at undgå kødannelse, indtil dørene åbnes.
  • I Bibliotekssalen er hvert andet sæde spærret af, så vi kan sikre, at der er et sæde ledigt mellem alle publikummer. I andre lokaler stilles stole med god afstand.
  • Publikumsantal er halveret i alle lokaler.

God hygiejne

• Vi har stort fokus på rengøring af lokaler og afspritning af alle kontaktflader
  • Der er hånddesinfektion ved alle ind-og-udgange.

Vi glæder os til at se dig til store oplevelser på biblioteket.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte biblioteket.