Læssies julesok

For de 3-8 årige. Når december måned nærmer sig, hænger bibliotekets læsedrage Læssie sin store, røde julesok op, så den er klar til adventsgaver.

Fra fredag den 5. november kan du aflevere din julesok på biblioteket i Holstebro, Ulfborg eller Vinderup.

Én gang hver uge op til juleaften kan du hente en gave, som kan få dagene i december til at gå lidt hurtigere. De mange farverige julesokker vil pynte på biblioteket i december måned.

Når Læssie låner din julesok, får du udleveret et juleklippekort, som du skal medbringe hver uge, når adventsgaven skal hentes.
Juleklippekortet er magisk og personligt, så derfor kan kun børn bruge det til at udløse en gave.

• Fra fredag den 5. november – aflever din julesok på dit lokale bibliotek
  • Fra fredag den 26. november – Gave 1 kan hentes
  • Fra fredag den 3. december – Gave 2 kan hentes
  • Fra fredag den 10. december – Gave 3 kan hentes
  • Fra fredag den 17. december – Gave 4 kan hentes, og du får din julesok med hjem.

Det er gratis at deltage i ’Læssies julesok’.

En billet gælder for et barn med en julesok.

Har du billet, men er forhindret – giv biblioteket besked.

Aktiviteten er åben i bibliotekernes betjente åbningstid.

Sidste frist for tilmelding er den 8. december.

Bestil billetter her: