Kaffebaren "Mellem linjerne" - disken er lavet af gamle paller
Fra åbningsdagen den 2. marts 2020. Vi er så klar til at tage i mod de første gæster

Mellem linjerne – Kaffebaren på biblioteket i Holstebro

01.07.20
Biblioteket betragtes i dag som et moderne forsamlingshus, og flere biblioteksbesøg er længere end blot at afhente en reserveret bog. Nu kan du kombinere dit biblioteksbesøg med et besøg i kaffebaren "Mellem linjerne".

• Mandag til fredag: 10 - 18
  • Lørdag: 10 - 14
  • Søndag (sept.-maj): 13-16

Sommerlukket: 13. juli - 1. august

En anderledes kaffebar

Kaffebaren ”Mellem linjerne” er en anderledes kaffebar på biblioteket i Holstebro.
    8 borgere tilknyttet Skovlund, som er et beskyttet beskæftigelse, aktivitets- og samværstilbud i Holstebro, og 6 flexjobbere passer kaffebaren.
    Der kan købes mange former for kaffe, te, juice og små snacks og kage. Det sidste bliver produceret på Cafe Utopia, som er en cafe med psykisk sårbart personale.
    Kaffebaren kan selvbetjenes, og derfor er det kun muligt at betale med mobilepay og kort.

Kaffebaren er så bæredygtig som overhovedet muligt.
    Træværkstedet på Skovlund har produceret disken af gamle paller, og Naturværkstedet på bostedet Saustrup har lavet et flot langbord af gammelt egetræ.
    Meget er købt i genbrug, og alt er indrettet som en naturlig del af bibliotekets musiktilbud.

Velkommen i kaffebaren "Mellem linjerne"

Fra åbningsdagen den 2. marts 2020. Masser af glade og forventningsfulde mennesker,