Nyt sæsonprogram!

Vil du gerne læse om efterårets og vinterens mange arrangementer på bibliotekerne i Ulfborg, Vinderup og Holstebro, så hent et gratis sæsonprogram på dit lokale bibliotek.

Vi byder på noget for alle aldre. Der er film, musik, litteratur og mange andre tilbud. Du kan f.eks. møde youtuber Anna Briand, forfatter Sissel-Jo Gazan, debattør Ane Cortzen, tidligere håndboldspiller Daniel Svensson og mange flere. Du kan også nyde et dejligt måltid mad, mens du lytter til gode læseoplevelser eller du kan tage med biblioteket på bustur.

Billetter kan hentes på vores hjemmeside. Tjek arrangementskalenderen og følg linket til billetkøb under hvert enkelt arrangement.

Der kommer i løbet af sæsonen også nye arrangementer til, som ikke er med i det trykte sæsonprogram. Få mere information herom ved at tilmelde dig vores orienteringsbrev og hold øje med biblioteket på Facebook og Snapchat.

Vi glæder os til at se dig!

Hent sæsonprogrammet her.