Nyt sæsonprogram fyldt med oplevelser

Det nye sæsonprogram fra Holstebro, Vinderup og Ulfborg Bibliotek med arrangementer for enhver smag!

Der er fuld gas på læsning denne sæson. Biblioteket inviterer til læseklubber for både børn og unge, og afholder readathons for unge og voksne. Der er forfattermøder med en række forfattere, som hver især byder på spændende temaer fra kvindehistorie og sci-fi til kunst, kreative arbejdsprocesser og inspiration til at rejse sig igen efter sygdom og dødsfald.

Der bliver også nok at opleve for familiens yngste medlemmer. Der er humoristiske og usædvanlige musikalske forestillinger for hele familien, arrangementer for de dyreinteresserede og sågar en magisk oplevelse at finde i sæsonprogrammet. For ikke at glemme kreative workshops med alt lige fra skrot til drageæg og cupcakes.

Der er filmvisninger og foredrag. Hør f.eks. om lastbiler, få førstehjælp til søvn eller inspiration til at skabe et meningsfuldt liv på trods af stress og sygdom.

Den musikalske palet i forårets sæsonprogram spænder også bredt og byder på blandt andet opera, klassisk samt en hyldest til en af de store rockklassikere.

Det nye sæsonprogram er inspireret af dig. Vi gør os umage med at tilbyde lige præcis det, du kan tænke dig, og derfor er vores sæsonprogram bredt og alsidigt med arrangementer til enhver smag.

Vi glæder os til at se dig til en ny sæson!

Hent arrangementsprogrammet her.