Nyt sæsonprogram på gaden!

Kom ind på biblioteket og hent det nye program for arrangementer på Holstebro Biblioteker, for foråret 2018.

Det betyder også, at du nu kan hente billetter til forårets mange arrangementer. Tjek arrangementskalenderen og følg linket til billetterne under hver enkelt arrangement.

Fra babybæring til forfatteraftener

På forårsprogrammet i år har vi nye arrangementer såsom ”Sansemotorik og babybæring” og ”Bustur til Krimimesse” men selvfølgelig også traditionelle forfatterforedrag og bogcafeer. Oplev blandt andre forfatterne Jesper Wung Sung og Inger Gammelgaard Madsen fortælle om deres udgivelser eller vores egen bibliotekchef Henrik Zacho samt bibliotekar Jørn Lybech dele ud af deres litterære favoritter.

Klik ind i arrangementskalenderen og få styr på datoerne eller følg vores begivenheder på bibliotekets Facebookside.

Vi glæder os til at se dig.

Hent sæsonprogrammet her.