Open by Night

25.11.21
Pak dine julegaver ind på biblioteket.

Fredag den 26. november går byens butikker i sort med vilde rabatter. Der er ikke mange rabatter at hente på biblioteket, men en masse gode tilbud.

I anledning af Black Friday og Open by Night inviterer vi til hyggelig og rolig julestemning i kaffebaren ’Mellem linjerne’. Julestuen på biblioteket kan være et afbræk i butikkernes lange køer, et hvil til benene efter at have travet gågaden tynd eller en mulighed for at tage et pusterum med en varm kop mellem hænderne.

Du får mulighed for at pakke indkøbte gaver ind ved et pakkebord, ligesom du kan lave simple julekreationer ved kreabordet, mens julemusik strømmer ud af højtalerne i kaffebarens hyggelige omgivelser.

Vi ser frem til en lidt anderledes Open by Night, end vi tidligere har været vært for. De sidste par gange har børnene været i fokus, og der har været sjov og fis i børnehøjde. Denne gang er det unge og voksne, vi henvender os til. Med denne Open by Night vil vi gerne tilbyde en mulighed for at tage en pause fra juleræset i gågaden.

Vi glæder os til at se dig!