Praktisk information for arrangementer – Covid-19

For os er det vigtigt, at det er sikkert og trygt at deltage i arrangementer på biblioteket. Vi følger løbende myndighedernes retningslinjer for Covid-19-situationen.

Som noget nyt skal du til alle gratis arrangementer nu hente en gratis billet på forhånd. Det kan du gøre på her på hjemmesiden eller ved at kontakte biblioteket.
Listen over deltagere kan efterfølgende bruges, hvis der bliver behov for hjælp til smitteopsporing.

Værnemidler

• Du skal bære mundbind eller visir ved ind- og udgang til, og når du står op eller bevæger dig rundt indenfor. Når du har taget plads, må du gerne tage mundbindet af.
  • Personer med vejrtrækningslidelser mv. kan være undtaget for brug af mundbind. Børn under 12 år er undtaget fra kravet om at bære mundbind.
  • Bibliotekets personale bærer altid værnemidler.

Lokaler

• Ved arrangementer i Bibliotekssalen er der indgang via de blå døre i Rådhushallen. Publikum bedes vente med afstand i Rådhushallen for at undgå kødannelse, indtil dørene åbnes.
  • I Bibliotekssalen er hvert andet sæde spærret af, så vi kan sikre, at der er et sæde ledigt mellem alle publikummer. I andre lokaler stilles stole med god afstand.
  • Publikumsantal er halveret i alle lokaler.

God hygiejne

• Vi har stort fokus på rengøring af lokaler og afspritning af alle kontaktflader
  • Der er hånddesinfektion ved alle ind-og-udgange.

Mad og drikke må ikke nydes på biblioteket.

Vi glæder os til at se dig til store oplevelser på biblioteket

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte biblioteket.