Respektkampagne på Holstebro Bibliotekerne

RESPEKT

Det giver respekt at gøre noget ved sit alkoholproblem.

Når mor eller far drikker: tema om børn og unge i alkoholiserede familier. 122.000 børn i Danmark vokser op i familier med voldsomme alkoholproblemer.

Alkohol & Samfund og TrygFonden står for fjerde år i træk bag Respektkampagnen. Kampagnen starter den 11. januar 2018.

I år har Respektkampagnen et særligt fokus på de 122.000 danske børn og unge, der vokser op i et hjem med alkoholproblemer. Kampagnens budskab er, at du bliver anderkendt og får det gode familieliv tilbage, hvis du gør noget ved dit alkoholproblem.

Alle har ret til gratis alkoholrådgivning og behandling gennem kommunen.
Du har ret til gratis rådgivning og behandling i kommunen. Du finder oplysninger om kommunens tilbud her.

På Holstebro Bibliotekerne kan du i hele kampagneperioden finde bøger og kampagnemateriale, hvis du har brug for at vide mere.

Holstebro Bibliotek viser løbende filmen ’Næste Stop’. Filmen handler om at være barn til en alkoholiker og konsekvenserne ved det. Det er produktionsselskabet Meta Film, der har produceret filmen.

Projektansvarlig: Center for Rusmiddel og forebyggelse - Annika Skrubbeltrang.
Øvrige samarbejdspartnere: Alkohol&Samfund, TrygFonden, Hope.dk, Meta Film, DR, DFI og Holstebro Bibliotek.