Dansk Talent Akademi udskriver konkurrence for unge i alderen 15-22 år

Skrivekonkurrence for unge i alderen 15-22 år

Dansk Talentakademi lancerer en skrivekonkurrence for unge.

Temaet for skrivekonkurrencen er ”At være på landet”. 
Du kan fortolke temaet frit og skrive i alle genrer.
Din tekst kan handle om oplevelser med landet eller om tanker, drømme eller mareridt  om det landlige. 
Den kan foregå nu, i fremtiden eller i fortiden. 
Den kan foregå i dette eller et andet univers.
Den kan være et resultat af mange år eller et øjeblik tilbragt på landet. 
Det kan også være at du aldrig har været på landet, og teksten er ren fantasi.
Du bestemmer helt selv.

Din tekst må fylde maksimalt 10 A4 sider. Du skal sende den som word-eller PDF-fil, og du sender den til info@dansktalentakademi.dk senest den 15. december 2017. Skriv i emnefeltet "Skrivekonkurrence".

Dommerpanelet består af Thomas Korsgaard, der debuterede i 2017 med romanen ”Hvis der skulle komme et menneske forbi”.  Sammen med Dansk Talentakademi udvælger han fem tekster, der vil blive udgivet som antologi i starten af 2018.

I forbindelse med udgivelsen af antologien og præmieoverrækkelserne vil vinderne også blive inviteret til at læse op til et oplæsningsarrangement i Holstebro i marts 2018, hvor Thomas Korsgaard også vil deltage.

Vinderen vil blive præmieret med  1000 kr. og mulighed for at læse sin vindertekst op.
Anden til femte præmie får mulighed for at deltage i skriveworkshop i Holstebro i foråret 2018, hvor du får sparring på din tekst af professionelle forfattere. Desuden et eksemplar af ”Hvis der skulle komme et menneske forbi”.

Vinderne bliver kontaktet direkte inden den 1. februar 2018.

Thomas Korsgaard er født d. 28. februar 1995 i Viborg. Han er en dansk forfatter, der debuterede i vinteren 2017 med den meget omtalte og kritikerroste roman "Hvis der skulle komme et menneske forbi". Romanen er baseret på hans egen opvækst. 
“Jeg er vokset op langt, langt ude på landet. Det er ikke engang en landsby. Det er et markområde. Det er et sted med efterladte huse, bordeller, landbrug og helt almindelige familier, der har det godt. Det er Lars Tyndskids mark med skilte, hvor der står ‘kvægpassage’, så man er advaret om, at der er kvæg, der kan gå hen over vejen. Der har jeg boet i 17 år, så det var naturligt at skrive om det. Man skal skrive om det, man ved noget om.”

Materialer
Reservér
  • Bog

Hvis der skulle komme et menneske forbi : roman

Af Thomas Korsgaard (f. 1995) (2017)
Læs mere