Spørgsmål om biblioteket under nedlukning?

Her kan du få svar på ofte stillede spørgsmål omkring biblioteket, imens vi har lukket ned på grund af det forhøjede beredskab.

I forhold til udlån, aflevering og reserveringer af materialer får det følgende konsekvenser:
Alle afdelinger er lukket, også de selvbetjente biblioteker. Det vil derfor ikke være muligt at låne eller aflevere materialer. Der er ikke adgang til bibliotekerne, så vi tilbyder ikke aviser, kopi, it osv.

Hvis du ikke har nået at hente en opfyldt reservering:
Reserveringen vil udløbe i lukkeperioden. Du kan dog hente din reservering senest 5 dage efter, at biblioteket atter er åbent - henvend dig i bibliotekets ekspedition for at hente dit materiale.

Aflevering og fornyelse af materiale:
Det er muligt at forny materiale på hjemmesiden, medmindre der er reservering på materialet, eller der er mere end 7 dage til afleveringsdatoen.

Gebyrer:
Der tilskrives ikke gebyrer på materiale, som skulle have været afleveret i lukkeperioden. Men husk at aflevere senest 14 dage efter genåbning. Du kan dog stadig betale tidligere gebyrer via vores hjemmeside og app.

Hjemkaldelser, påmindelser m.m.:
Se venligst bort fra hjemkaldelser og andre beskeder vi måtte have udsendt på lukkedagen. Vi udsender ikke flere beskeder i lukkeperioden.

Nye reserveringer:
Der er ikke muligt, at reservere vores materialer i lukkeperioden; det gælder for hjemmesiden, bibliotekets app og bibliotek.dk.

Materiale bestilt hjem fra andre biblioteker:
Der kan i lukkeperioden ikke bestilles hjem fra andre biblioteker.

Online tilbud:
Bibliotekets online tilbud er uberørt af lukningen. Det er dermed muligt at tilgå e-Reolen, filmstriben og alle de andre tilbud som hidtil.

Ny låner:
Hvis du ikke i forvejen er låner på Holstebro Biblioteker, kan du oprette dig selv med dit Nem ID. Læs hvordan her.

Senest opdateret 16.03.2020