to piger ligger på puder og læser

Ulfborg Bibliotek starter ny læseklub for børn

27.07.20
I efteråret 2020 kommer der et nyt tiltag på Ulfborg Bibliotek; nemlig en læseklub for børn i 2.-4. klasse, som har lyst til at dele deres læseglæde med andre.

Én fredag om måneden vil en flok børn mødes på biblioteket, hvor der skal snakkes bøger, film og spil – og så skal der selvfølgelig hygges.

Læseklubbens kommende leder, børnebibliotekar Pernille Gade Nielsen, har god erfaring med udførelsen af læseklubber og glæder sig til at få en nærmere kontakt til børn i lokalområdet.

”Jeg kan jo mærke på både børn, forældre og skoler at der er et behov for at satse på læselyst herude”, fortæller hun og uddyber: ”I teorien kan man lave læseklubber for alle aldre, men jeg synes det er vigtigt at satse på netop denne målgruppe, da de både har knækket den gode læsekode men ikke har nået teenage-alderen, hvor mange andre forpligtelser begynder at spille ind.”

Første klubdag er fredag d. 28/8 kl. 16-18.

Ønsker dit barn at deltage i klubben, er I velkomne til at kontakte Pernille Gade Nielsen på: pernille.gade.nielsen@holstebro.dk.

Ovenstående dato vil også fungere som et ’Åbent Hus’ dag, hvor man kan komme forbi og se/høre lidt nærmere om klubben.

Der tages forbehold for begrænset plads i klubben, men der er mulighed for at komme på venteliste.