Velkommen på biblioteket

Kom bare ind – alle er velkomne.

Vi er glade for at kunne byde velkommen på biblioteket igen.
Du kan stort set benytte biblioteket som du plejer, dog er det vigtigt at spritte af eller benytte handsker, når du besøger biblioteket.
Kaffebaren ”Mellem linjerne” er åben og der kan købes kaffe, the, juice og kage. Dog holder den sommerlukket i uge 29, 30 og 31.

På børnebiblioteket finder du ikke legetøj i øjeblikket, men til gengæld er der mange andre sjove aktiviteter, og hylderne bugner med herlige historier, så kig endelig ind.
Rundt omkring i biblioteket finder du udstillinger om Danmarks natur, og du kan støde ind i både udstoppede dyr, en fiskeruse og en masse andre effekter og spændende viden om den natur, vi omgiver os med.

Selvom biblioteket næsten er som det plejer, så er det desværre ikke muligt at spille bordtennis eller playstation endnu, og der er kun åbnet for enkelte pc’ere til print og søgninger i biblioteksbasen.
Efter sommerferien regner vi med at åbne for booking af studierum og mødelokaler igen.

Du kan altid finde aktuelle åbningstider her
Bemærk: bibliotekerne er lukket på helligdage.

Kontakt:
Vi har en medarbejder klar ved telefonen og du kan ringe til os i åbningstiden på telefonnummer: 96116800.
Du er også velkommen til at sende os en mail på holstebro.bibliotek@holstebro.dk eller bruge kontaktformularen.