Bibliotekar John Holm Jacobsen bibliotekar spritter af

Velkommen på biblioteket

Kom bare ind – alle er velkomne.

Vi er glade for at kunne byde velkommen på biblioteket.
Du kan stort set benytte biblioteket som du plejer, dog er det vigtigt at spritte af eller benytte handsker, når du besøger biblioteket.
Kaffebaren ”Mellem linjerne” er åben, og der kan købes kaffe, the, juice og kage.

På børnebiblioteket finder du ikke legetøj i øjeblikket, men til gengæld er der andre sjove aktiviteter, og hylderne bugner med herlige historier, så kig endelig ind.

Selvom biblioteket næsten er som det plejer, så er det desværre ikke muligt at spille bordtennis eller playstation endnu, og der er kun åbnet for enkelte computere til print og søgninger i biblioteksbasen.
Anvendelsen af computere og printer er selvbetjening, da personalet på grund af afstandskravet desværre ikke kan hjælpe.

Du kan altid finde aktuelle åbningstider her
Bemærk: bibliotekerne er lukket på helligdage.

Kontakt:
Vi har en medarbejder klar ved telefonen og du kan ringe til os i åbningstiden på telefonnummer: 96116800.
Du er også velkommen til at sende os en mail på holstebro.bibliotek@holstebro.dk eller bruge kontaktformularen.