Qello Concerts

Er du musikinteresseret og nyder at se en god koncert eller musikdokumentar? Så er Qello Concerts måske noget for dig. Holstebro Bibliotek giver nu adgang til streamingtjenesten, Qello Concerts, som har verdens største samling af fuldlængde koncerter og musikdokumentarer.

Hvad indeholder Qello Concerts?

Qello Concerts indeholder mere end 1500 film og optagelser med de største kunstnere tilbage fra 1920'erne og til nu, og dækker mere end 30 forskellige musikgenrer.
Queen, Pink Floyd, Lady Gaga, Metallica, Nirvana, Tiësto, Tupac, Slipknot, Paul McCartney, The Rolling Stones, The Doors, The Who, Bruce Springsteen, Bob Dylan, Beyoncé, Jay-Z, Stevie Wonder, Pavarotti, Celine Dion, Eagles, David Bowie, Eric Clapton, Count Basie er bare nogle af dem, du kan opleve.

Adgang til Qello Concerts

Sådan kommer du i gang:

• Gå til Qello Concerts via Netbiblioteket på Holstebro Biblioteks hjemmeside, eller brug dette link (Log ind med cpr og pinkode, hvis du bruger den hjemmefra).
  • Første gang du ønsker at anvende Qello Concerts skal du oprette en profil på Qello Concerts (bruger du også RB-Digital, kan du bruge sammen mail og password, men du skal registrere det på ny under ’Create New Account’)
  • Vælg ’Learn more’
  • Vælg ’Browse Concerts’.
  • På Qello Concerts kan du se koncerter med alverdens kunstnere. Du kan tilgå indholdet via genre, tidsperioder eller kunstner og sammensætte din egen playliste.
  • Qello kan ses på de fleste devices som smartphones og tablets og desuden på TV med bl.a. Apple TV, Playstation, Roku, Chromecast, Amazon Fire TV og Sony.
  • Når du logger ind med din profil giver det 30 dages fri adgang hvorefter du igen skal logge ind via bibliotekets hjemmeside. Profil login bruges også til login i apps mm.
  • på ekurser.dk findes et kursus, som kan hjælpe dig i gang.