På scenen står Odin teatrets husorkester og spiller musik.
Poesi på en torsdag

Knudsens
Nørregade 40
7500 Holstebro
For alle

AFLYST - Poesi på en torsdag

08.04.21
Gør din torsdag mere poetisk

Drages du af poesi, lytter du gerne til smuk musik, og vil du overraskes af poetiske indslag?

Vi inviterer dig indenfor til en aften med ord, smukke toner og liflig vin i hjertet af Holstebro. Du kan også i dette forår opleve danske digtere - og sandsynligvis en enkelt italiensk - fremføre deres poesi. Aftenen byder desuden på en kendt Holstebro-borgers yndlingsdigte og musikalske indslag fra Odin Teatrets Husorkester. Der læses digte fra den persiske 1100-tals digter Omar Khajjâms Rubâijât på persisk og dansk, et lyrisk essay fremsiges, og vinderen af ’Månedens digt’ afsløres.

Arrangører: Odin Teatret - Nordisk Teaterlaboratorium, Holstebro Gymnasium & HF, Uddannelsescenter Holstebro, Holstebro Kunstmuseum, Skive Boglade, Musikteatret Holstebro og Holstebro Bibliotek

Arrangementet er støttet af: Statens Kunstfond og Holstebro Kommune

Praktisk information for arrangementer – Covid-19