Tilbud til ukrainere

Bibliotekerne i Holstebro Kommune byder på mange forskellige faciliteter og aktiviteter for både børn, unge og voksne.

Læs et uddrag af vores spændende tilbud her.

Brug biblioteket

Du kan bruge bibliotekerne i Holstebro, Vinderup og Ulfborg på mange forskellige måder. Som mødested, til ophold og underholdning som børnefamilie eller til få hjælp til de digitale muligheder. Vi står altid klar til at hjælpe.

Filmvisning

Bibliotekerne i Holstebro kommune byder på filmvisning for forskellige målgrupper. De udmeldte datoer kan ses på bibliotekets hjemmeside eller Facebook. Pga. copyright må titlen på filmen dog ikke meldes ud online. Se i stedet plakaterne ophængt på bibliotekerne. 
Har du ønsker til titler, temaer eller målgrupper, kan du kontakte biblioteket for en nærmere aftale.

Rundvisning

Få en rundvisning med orientering om bibliotekets tilbud på Holstebro Bibliotekerne. Orienteringen er gratis, når den foregår i bibliotekets åbningstid.
Kontakt voksenafdelingen på tlf: 9611 6810 eller børnebiblioteket på tlf: 9611 6840

For besøg på Ulfborg bibliotek ring på tlf.: 9611 6880

For besøg på Vinderup bibliotek ring på tlf.: 9611 6890

Rundvisningen kan også foregå på engelsk, eller med en dansk-ukrainsk oversætter, som I tager med. 

Leg på biblioteket 

Alle biblioteker i Holstebro kommune har et børnehjørne, som gæster med børn er velkomne til at benytte. Her er legetøj og kreative tiltag for alle aldre.

Active Floor

Prøv vores Active Floor på bibliotekerne i Holstebro, Ulfborg og Vinderup. Her kan du med fødderne quizze, cykle, lægge puslespil, skubbe blade, splatte monstre og meget andet. Sjov for alle aldre i bibliotekernes åbningstid. 

Bøger

På biblioteket kan du finde et bredt udvalg af materialer, som har fokus på sprog, herunder ordbøger fx dansk-engelsk ordbøger. Bøgerne findes i forskellige niveauer og kan fremfindes helt ned til billedbogsversioner.

Digitale tilbud

Biblioteket har en række digitale tilbud som du kan benytte på pc eller mobil overalt når du er oprette som låner på biblioteket. Læs mere her.